Bezpłatny kurs "Organizowanie i prowadzenie kampanii reklamowej"

Każdy, kto ma 18 lat i więcej oraz zamieszkuje teren województwa łódzkiego, może zgłosić się do udziału w szkoleniu.
Akademik lub wynajęte mieszkanie też może być:)

Szkolenie będzie odbywać się w Łodzi, na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Łódzkiego. Po ukończonym kursie – egzamin umożliwiający nabycie kwalifikacji zawodowej. Dla najbardziej zaangażowanych uczestników kursu: staż na Wydziale Zarządzania UŁ!

Udział jest całkowicie bezpłatny, dodatkowo na każdym ze spotkań organizator zapewnia słodki poczęstunek, kawę, herbatę oraz obiad. Każdy uczestnik otrzyma także podręczniki oraz materiały szkoleniowe.

Kontakt: 531 388 859

Nabór tylko w grudniu do wyczerpania miejsc!
Serwis dział po zajęciach Studencki Informator Regionalny - Łódź

NEWSY Łódź
i łódzkie

Coaching dietetyczny - nowe studia podyplomowe w WSBiNoZ

Logo WSBiNoZ

Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu zaprasza na nowe studia podyplomowe na kierunku Coaching dietetyczny.

Dla kogo są te studia:

Studia skierowane są do absolwentów studiów i i ii stopnia zainteresowanych praktyką coachingu dietetycznego oraz zajmujących się rozwojem osobistym i zawodowym, w tym między innymi do nauczycieli, pedagogów, psychologów, trenerów, konsultantów, menedżerów, kadry hr, dietetyków, którzy chcieliby wzbogacić swoją ofertę pracy zawodowej o nowe metody pracy z grupą i klientem, instruktorów fitness, trenerów personalnych, kulturystyki i specjalistów ds. Żywienia, którzy są skoncentrowani na kliencie, ale chcą ich motywować do zmiany niezdrowych przyzwyczajeń żywieniowych, wykorzystywać ich potencjał i stwarzać możliwości rozwiązywania problemów, realizacji celów

Ogólny cel kształcenia:

Celem studiów jest uzyskanie przez słuchacza kompetencji coachingowych oraz praktyczne przygotowanie, potrzebne do prowadzenia profesjonalnego procesu diet coachingu z klientem.

Absolwent studiów podyplomowych w ww. Zakresie:

  • Posiada umiejętności i kompetencje coachingowe potrzebne do prowadzenia procesu diet coachingu z klientem,
  • Potrafi rozróżniać i dobiera odpowiednie metody wspierania rozwoju oraz stosuje podejście coachingowe adekwatnie do potrzeb swoich pracowników i indywidualnych klientów. Potrafi budować relację opartą na poufności i zaufaniu,
  • Zna narzędzia diet coachingowe służące trwałej zmianie zachowań
    i nawyków związanych z odżywianiem, aktywnością fizyczną i stylem życia klienta, wzmacniające motywację i inspirujące do działania, które potrafi wykorzystać w praktyce,
  • Rozumie proces indywidualnej zmiany w trakcie trwania procesu diet coachingu,
  • Rozumie psychologiczne i socjologiczne mechanizmy zmiany i rozwoju.

data ostatniej modyfikacji: 2018-06-19 11:51:06
Komentarze
BezplatnyTest_220.gif

Nauka języka za granicą
boks_2015_uniwersalny.jpg

Przegląd uczelni w Polsce
boks_220.gif
AHE_220.jpg
Polskie uczelnie w obrazach
miniatura UNS - obóz Czerna 2016
miniatura
miniatura
 
Polityka Prywatności